fbpx

KOVEX SRL

Importator si distribuitor direct de piese de schimb, oferind clientilor nostri piese pentru utilaje de constructii, agricole, forestiere si constructii de drumuri.

Suntem distribuitori pentru branduri bine-cunoscute:
Bobcat, JCB, Caterpillar, Volvo, Komatsu, Case, Liebherr, Hitachi, Terex, New Holland, John Deere, Manitou, Massey Ferguson, Kubota, Takeuchi, Yanmar, Fermec, Schaeffer, Krammer Allrad, Wacker Neusone.

La infiintarea afacerii noastre, ne-am concentrat pe calitate si profesionalism prin cooperarea cu furnizorii OEM si after market recomandabili, de calitate. Datorita acestora oferim la cererea clientului piese de schimb pentru utilaje originale sau after market la preturi avantajoase. Implementam consecvent o politica de calitate si datorita acestor eforturi suntem perceputi pe piata ca un specialist in segmentul de piese pentru utilaje.

LIVRARE RAPIDA

Garantam clientilor nostri acces la piese de schimb de cea mai inalta calitate, care sunt livrate in cel mai scurt timp posibil.

ASISTENTA GRATUITA 24 DIN 24

Consultanta 100% Gratuita de la Profesioisti.

LIDERI IN ROMANIA DE 10 ANI

Colaboram cu principalii furnizori si producatori din europa, astfel piesele ajung la clientii nostri la preturi fara concurenta.

Main Menu